Aragaz cu cuptor electric

Cand traditionalul este combinat cu modernul

Beko FSE62110DX – traditie si modernism

Beko FSE62110DX – traditie si modernism
4 (80%) 3 vote[s]

Aragazul mixt este un produs nou si util in orice bucatarie, datorita beneficiilor pe care le ofera. Beko vine in intampinarea nevoilor clientilor cu noul aragaz mixt FSE62110DX ce contine un cuptor electric modern si o plita cu gaz traditionala.

Plita electrica ne pune la dispozitie o suprafata mare si nu mai putin de patru arzatoare pentru prepararea hranei:

 • Un ochi mare cu o putere de 2.9 kW;
 • Doua ochiuri normale cu o putere de 2 kW;
 • Un ochi mic cu o putere de 1 KW.

Un aragax mixt prevazut cu cele mai noi functii

Aprinderea electrica este deja o dotare de serie, astfel incat plita va putea fi utilizat si de catre copii fara niciun pericol. Aprinderea acestuia se face simplu, rotind unul dintre butoanele de control ale arzatoarelor, iar de restul se va ocupa sistemul de aprindere electrica al aragazului.

 

Una dintre marile probleme ale unui aragaz ramane stingerea accidentala a flacarii arzatoarelor, dar acest lucru este de domeniul trecutului in cazul produselor Beko, deoarece acestea sunt dotate cu un sistem de siguranta ce va opri imediat alimentarea cu gaz in cazul in care flacara se va stinge.

Arzatoarele Beko au devenit deja legendare datorita eficientei ridicate. Acestea pot regla dimensiunea flacarii in functie de cea a vasului folosit la gatit, economisind astfel timp si bani (deoarece vom consuma mai putin gaz).

 

MULTE REVIEW-URI DESPRE ACEST MODEL APAR SI AICI

 

Cuptorul electric al Beko FSE62110DX  are 66 de litri si este prevazut cu sase functii:

 • Incalzire de jos: functioneaza rezistenta din partea inferioara a cuptorului. Este utilizata pentru rumenirea partii inferioare ale produselor, in cazul in care ne dorim o crusta crocanta sau pentru a prepara pizza;
 • Incalzire de jos si de sus: functioneaza elementii de incalzire de jos si de sus. Este o functie de baza intr-o bucatarie, deoarece este folosita pentru a prepara mai multe mancaruri;
 • Incalzire de jos si de sus si ventilator: functioneaza rezistentele de sus, de jos si ventilatorul. Aerul fierbinte va acoperi in totalitate interiorul cuptorului, produsele vor fi preparate rapid, uniform si in profunzime;
 • Grill si ventilator: sunt active ventilatorul si o mica parte a grill-ului in acelasi timp. Este functia ideala pentru painea prajita sau bucatile mici si plate de carne;
 • Grill: functioneaza toata suprafata grill-ului. Ideala pentru prajirea bucatilor mari de carne sau a celor de carne cu os;
 • Booster: este o functie utilizata doar pentru a aduce rapid cuptorul la temperatura de functionare. Acesta se va incalzi astfel cu pana la 35% mai repede fata de cazurile obisnuite.

 

ALTE REVIEW-URI APAR SI AICI

 

Butoane de control moderne

Panoul de control al aragazului mixt Beko FSE62110DX  este simplu si usor de folosit. Aici vom gasi sapte butoane de mari dimensiuni:

 • In partea dreapta cele 4 butoane de control ale arzatoarelor;
 • In partea stanga butoanele destinate controlului cuptorului electric (selectorul de functii si cel de temperatura) si butonul destinat timerului.
 • In dreapta jos este amplasat butonul pentru pornirea / oprirea aragazului.

Timerul ne permite sa reglam durata de timp in care ne dorim sa fie fata produsele. Aceasta poate fi setata atat pentru pornirea intarziata cat si pentru oprirea cuptorului.

Iluminarea interioara este facilitata de geamul transparent si de catre un bec traditional cu o lumina puternica, amplasat pe peretele din spate al cuptorului.

Desi un cuptor electric poate fi asociat cu un consum mare de energie electrica, acest conceptie este depasita astazi. Spre exemplu, cuptorul aragazului este incadrat in clasa A de eficienta energetica.

Cuptorul este insotit de mai multe accesorii: un gratar de sarma, o tava standard si o tava pentru copt. Acestea pot fi depozitate (impreuna cu alte accesorii) in sertarul special amenajat din partea de jos a aragazului.

Dimensiunile aragazului mixt Beko FSE62110DX  sunt de 85 x 60 x 60 centimetri, greutatea este de 51.7 kilograme iar culoarea in care aceste este disponibil este inox (gri).

 

VERIFICA AICI REDUCEREA ACTUALA LA ACEST MODEL

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *