Aragaz cu cuptor electric

Cand traditionalul este combinat cu modernul

Beko FSM65330DAS optiunea ideala pentru bucataria noastra

Beko FSM65330DAS optiunea ideala pentru bucataria noastra
2.8 (55.71%) 14 vote[s]

Odata ce am cumparat un aragaz mixt am intrat in posesia a doua produse: un cuptor electric si o plita pe gaz. Unul dintre cele mai bune produse de acest tip este Beko FSM65330DAS, un aragaz mixt de ultima generatie.

Acesta este potrivit in orice bucatarie si nu ne impune schimbarea mobilierului, asa cum am fi procedat in cazul unui cuptor electric incorporabil.

Un aragaz mixt usor de folosit

Plita aragazului ramane aproape de traditie cu cele patru ochiuri de marimi diferite: doua normale, un ochi mare si unul mic. Grilajul plitei ramane cel din fonta, rezistent ca de obicei si asigurand o stabilitate foarte buna a vaselor indiferent de tipul sau marimea acestora.

Traditia se opreste insa aici, deoarece plita beneficiaza de mai multe tehnici inovatoare ce fac utilizarea aragazului aproape o joaca.

Astfel, fiecare arzator are incorporat un sistem de aprindere electrica, fapt ce face ca plita sa fie folosita in siguranta si de catre copii sau varstnici, iar sistemul de siguranta va intrerupe automat gazul in momentul in care flacara se va stinge accidental.

 

 

VEZI AICI MULTE REVIEW-URI DESPRE ACEST MODEL

 

Beko este o firma cu renume datorita fiabilitatii si a tehnologiei inovatoare incorporate in toate produsele. Aragazul mixt Beko FSM65330DAS este prevazut cu o tehnologie speciala ce ajusteaza intensitatea flacarii in functie de tipul si marimea vaselor folosite.

In acest mod timpul pe care il vom petrece in bucatarie va fi cu pana la 35% mai mic fata de cel normal, iar economia de gaz este si ea insemnata.

Cuptorul electric al aragazului are 72 de litri, este printre cele mai mari din clasa sa si este prevazut cu opt functii:

 • Incalzire superioara si inferioara si ventilator: functioneaza in acelasi timp ventilatorul si rezistentele de sus si de jos. Functia ne permite prepararea in profunzime a mancarurilor utilizand numai o singura tava;
 • Incalzire inferioara: este activa numai rezistenta inferioara. Este utilizata in cazul in care preparam pizza sau ne dorim o baza rumenita si crocanta a produselor;
 • Incalzire inferioara si superioara: este una dintre cele mai folosite functii ale unui cuptor electric. Rezistentele de sus si de jos vor functiona in acelasi timp pentru a ne ajuta sa preparam mai multe tipuri de mancare;
 • Incalzire ventilata: functioneaza ventilatorul si rezistenta inelara de pe peretele din spate. Este folosita atunci cand vom prepara mai multe feluri de mancare pe mai multe niveluri;
 • Ventilator: functionarea ventilatorului ne va ajuta sa dezghetam produsele congelate;
 • Functia 3D (sau convectie a aerului): vor functiona in acelasi timp toate rezistentele si ventilatorul. Preparatele vor fi gatite rapid, uniform si in profunzime;
 • Grill plus ventilator: functioneaza numai o mica parte a grill-ului, concomitent cu ventilatorul. Este folosita in cazul in care vom praji bucati plate de carne sau ne dorim paine prajita;
 • Grill: functioneaza toate suprafata grill-ului si este utilizata atunci cand vom praji bucati de carne cu os sau de dimensiuni foarte mari.

Traditie si modernism in bucataria noastra

Panoul de control al aragazului mixt Beko FSM65330DAS este compus din:

 • Patru butoane pentru controlul plitei cu gaz;
 • Doua butoane destinate cuptorului electric (selectorul de temperatura si cel al functiilor);
 • Un LED rosu discret, ce ne va indica functionarea cuptorului;
 • In partea centrala avem un dispay LCD inconjurat de patru campuri tactile.

Display-ul ne ofera informatii despre functia aflata in desfasurare, daca timerul este activ sau tastele sunt blocate, ora de terminare a programului, simbolul volumului de alarma, etc.

 

VERIFICA AICI PRETUL ACTUAL AL ACESTUI MODEL

 

Timpurile in care era necesar sa deschidem de mai multe ori usa cuptorului pentru a vedea stadiul in care se afla mancarea reprezinta o simpla amintire. Cuptorul electric dispune de un bec amplasat intr-o pozitie ce ne permite sa vem o vizibilitate buna a intregii incinte.

Timerul electronic a devenit o obisnuinta pentru orice cuptor electric, iar acesta ne permite sa reglam cu exactitate durata de timp in care vor fi gata produsele noastre.

Consumul de energie electrica este foarte mic si ne va proteja bugetul. Aragazul este inclus in clasa de eficienta energetica A.

Accesoriile de care vine insotit aragazul constau in doua tavi standard si un gratar de sarma. Acestea pot fi depozitate in siguranta in sertarul situat in partea inferioara a aragazului.

Dimensiunile aragazului mixt Beko FSM65330DAS sunt de 85 x 60 x 60, iar culoarea disponibila este antracit.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *