Aragaz cu cuptor electric

Cand traditionalul este combinat cu modernul

Bosch HGA223120E eleganta si simplitate

Bosch HGA223120E eleganta si simplitate
4.7 (93.33%) 3 vote[s]

Bosch este unul dintre cei mai mari producatori de aparatura electrocasnica, iar daca sunteti in cautarea unui aragaz de calitate Bosch HGA223120E este unul dintre produsele ideale pentru care se poate opta.

Desi la prima vedere pare un aragaz obisnuit datorita siluetei sobre si a culorii albe, acesta incoporeaza o plita de ultima generatie si un cuptor ultramodern, ambele alimentate cu gaz.

Un aragaz simplu si usor de utilizat

Functionalitatea plitei este apropiata de cea clasica, deoarece dispune de un numar de patru zone pentru prepararea hranei de marimi si puteri calorice diferite (un ochi mare cu o putere de 3 kW, unul mic cu o putere de 1 kW si doua arzatoare normale de 1.7 kW).

Suportul pentru vase este din otel emailat si asigura o stabilitate buna a vaselor.

 

Aragazul este  o achizitie excelenta chiar in cazul in care nu suntem racordati la reteaua de gaze naturale dar avem o butelie GPL in curte, datorita faptului ca are incluse in pachetul standard si o serie de duze pentru GPL (28 – 30 / 37 mbar).

 

VEZI AICI ALTE REVIEW-URI DESPRE ACEST MODEL

 

Aprinderea electrica este prezenta, dar manevrarea acesteia se face cu greutate datorita faptului ca nu este incorporata in butoanele de control ale plitei. Pentru a face acest lucru este necesar sa rotim unul dintre butoanele plitei si sa tinem apasat timp de 1 – 3 secunde butonul ce este responsabil cu emiterea scanteilor pentru aprindere.

Arzatoarele aragazului Bosch HGA223120E sunt protejate de un capac de sticla alb in momentul in care plita nu mai este folosita.

Grilajul plitei este din fonta si este rezistent la actiunea indelungata a caldurii, usor de intretinut (se spala cu apa si detergent) si ofera o stabilitate mare a vaselor, indiferent de forma si marimea acestora.

Nu trebuie sa ne speriem daca vom avea emisii de abur in bucatarie in cazul in care cuptorul este pornit, deoarece plita este prevazuta (in partea superioara) cu o serie de fante de evacuare a aburului din cuptor.

In acest mod vom avea o temperatura constanta in interiorul cuptorului, iar sanatatea noastra va fi protejata datorita faptului ca nu exista pericolul oparirii in momentul in care vom deschide usa cuptorului.

Bosch HGA223120E este un aparat ce ne ofera siguranta

Cuptorul are o capacitate de 71 de litri, fapt ce ne ofera posibilitatea de a prepara mai multe feluri de mancare in acelasi timp, iar forma si dimensiunea vaselor nu vor mai fi o problema.

Datorita faptului ca alimentarea cuptorului se face cu gaz, acesta nu ne pune la dispozitie decat doua functii:

  • Incalzirea clasica din partea inferioara provenita de la flacara arzatorului. Cuptorul va avea temperaturi cuprinse intre 170 si 270 grade Celsius;
  • Grill, utila in cazul in care ne dorim o friptura suculenta si bine patrunsa.

Intretinerea cuptorului se face usor, datorita suprafetei de granit email. Acesta este un email lucios de care mancarea se va lipi destul de greu, dar pentru curatarea acestuia va trebui sa folosim anumite substante chimice pentru topirea si indepartarea grasimilor.

Panoul de control al aragazului Bosch HGA223120E este simplu, robust si usor de utilizat.

In extremitati vom gasi cele patru butoane pentru controlul arzatoarelor, iar in mijloc este selectorul de functii al cuptorului.  In partea de sus a panoului sunt pozitionate doua butoane mai mici, utilizate pentru generarea scanteilor electrice folosite la arzatoare si pentru aprinderea luminii din cuptor.

Iluminarea interioara a cuptorului este un mare plus pentru acest aragaz, deoarece astfel nu mai este necesar sa deschidem mereu usa acestuia. Este suficient sa aprindem becul amplasat pe peretele din spate ca sa vedem stadiul in care se gasesc preparatele noastre.

 

VEZI PRETUL REDUS DOAR AZI LA ACEST MODEL

 

Geamul usii cuptorului va avea in permanenta suprafata exterioara rece, datorita sticlei speciale termo reflexive ce nu permite o temperatura exterioara mai mare de 40 de grade Celsius indiferent de temperatura din interiorul cuptorului.

Vesela si accesoriile (formate dintr-o tava clasica si un gratar de sarma) nu vor ocupa spatiu si vor fi pastrate in siguranta in sertarul situat in partea de jos a aragazului.

Dimensiunile  aragazului Bosch HGA223120E sunt de 85 x 60 x 60 centimetri.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *