Aragaz cu cuptor electric

Cand traditionalul este combinat cu modernul

Bosch HXN39BD50 si HXN39AD50 cu sapte functii de coacere

Bosch HXN39BD50 si HXN39AD50 cu sapte functii de coacere
2.8 (55.1%) 49 vote[s]

Daca doriti o masina de gatit (cum le zic cei de la Bosch), sau mai bine zis o plita pe gaz, si un cuptor electric, ori alegeti un aragaz mixt, ori va luati separat ambele ca si incorporabile. Daca nu vreti o mobila noua, atunci un aragaz mixt este metoda cea mai simpla. Bosch HXN39BD50 si HXN39AD50 sunt doua modele imense, adica au o latime de 60 de cm (vei avea loc pe aragaz) si un cuptor cu un volum mare. Chiar daca acestia apar ca modele diferite, panan in momentul de fata nu am gasit nici macar o diferenta intre cele doua.

Plita are 4 arzatoare si are urmatoarea configuratie:
Arzator mare (fata-stanga) 3 kW
Arzator normal (spate-stanga) 1.75 kW
Arzator normal (spate-dreapta) 1.75 kW
Arzator economic (fata-dreapta) 1 kW

 

Totodata chiar daca are aprindere electronica, nu o sa gasiti nicaieri buton pentru asa ceva, pentru ca are integrat, si e denumit aprindere cu o singura mana.

VEZI AICI PRETUL LOR ACTUAL

 

Bosch HXN39BD50 si HXN39AD50 se disting dintre competitori mai ales la cuptor, caci acesta are nu mai putin de 7 functii:

 • Convectie aer 3D Plus – te poti bucura de o caldura uniforma in orice punct al cuptorului, caci vor functiona elementele de incalzire alaturi de ventilator. Acesta te ajuta sa folosesti capacitatea cuptorului la maxim, caci poti gati inel pe trei nivele deodata.
 • Incalzire superioara / inferioara – deoarece functioneaza ambele elemente de incalzile, utilizarea lui poate fi ideala mai ales in cazul prajiturilor delicate.
 • Grill cu convectie aer – functionaeaza elementul de incalzire mica de tip grill impreuna cu ventilatorul. AStfel obtineti o coacere de acest tip, pentru bucatile mai mici de carne, fara a fi nevoie sa le intoarceti.
 • Pizza : incalzirea vine din spatele cuptorului, caldura ce este distribuita cu ajutorul ventilatorului
 • Incalzire inferioara – sau cea clasica de cuptor pe gaz. Poate pana va obisnuiti cu celelalte programe, o sa-l folositi pe acesta.
 • Nivel delicat
 • Grill cu suprafata mare: pentru bucati mari de carne, care au nevoie de o temperatura ridicata. Nu utitati sa intoarceti carnea la mijlocul timpului de preparare.

Cu ajutorul cuptorului cu un volum de 66 de litri atat Bosch HXN39BD50 cat si HXN39AD50 sunt doua modele cu ajutorul caruia putem prepara mancaruri intr-o cantitate considerabila, iar daca folosim programul de convectie si trei niveluri deoadata, putem deja sa dechidem o mini patiserie 🙂

 

ALTE DETALII TEHNICE SI REVIEW-URI POT SA APARA SI AICI

 

Totodata trebuie amintit si faptul ca are afisaj electronic, cu cjutorul caruia putem programa pornirea cuptorului dar si oprirea acestuia. Iluminarea interioara este cu halogen, si ofera o luminozitate buna, indiferent pe care nivel din cele cinci am pus tava.
Sub cuptorul Bosch HXN39BD50 si HXN39AD50 au si sertar de depozitare, deci fiecare centimetru din cuptor este folosit la maxim.

Nu sunt modele ieftine, caci fac parte sin sera 4 a aragazelor mixte Bosch, deci sunt destul de avansate din punct de vedere tehnologic, insa pentru majoritatea romanilor, sunt doua modele prea scumpre.

2 Responses to Bosch HXN39BD50 si HXN39AD50 cu sapte functii de coacere

 1. Delia says:

  Am căutat aragazul din cauza unui cuptor bun, folosesc o lună, pot spune că este foarte bună, totul se coace pe noroc. Sticla exterioară atunci când cuptorul este pornit nu se încălzește, este important atunci când există copii în casă și nu strica dulapuri de bucatarie. În general, eu sunt mulțumit de aragaz, alegerea nu a regretat.

 2. Cojocea says:

  Buna ziua. Caut un cuptor care sa imi arate pe ecran temperatura interna a cuptorului. Este necesara aceasta funcție ; curios ca producătorii nu specifica decât ora si timpul de coacere cu un simbol de rezistenta încălzire in funcțiune. Stiti vreun model? Pentru mine este importanta aceasta optiune. Mulțumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *