Aragaz cu cuptor electric

Cand traditionalul este combinat cu modernul

Gorenje K6351XF cu multe functii de cocere si cu afisaj mare

Gorenje K6351XF cu multe functii de cocere si cu afisaj mare
3.6 (71.04%) 67 vote[s]

Aragazul mixt Gorenje K6351XF este una din preferatele mele in acest moment (august 2018) si va si zic de ce. Acesta este mai mult un cuptor electric pe care a fost plus o plita pe gaz, decat un aragaz mixt. Adica cuptorul acestuia face toti banii, si nu vorbim de cateva sute de lei, caci si la reducere pretul acestuia este cam la 2000 de lei. Cuptorul are nu mai putin de 11 functii (evident, nu toate sunt pentru prepararea mancarurilor), si afisajul electronic ne ajuta sa programam prepararea alimentelor!

 

 

Ca aragaz, Gorenje K6351XF are 4 arzatoare „normale”, nimic iesit din comun:
Stanga fata: Ø 4.6 cm, 1 kilovat
Dreapta fata: Ø 9.4 cm, 3 kilovat
Stanga spate: Circular 6.9 cm, 1.9 kilovat
Dreapta spate: Circular 6.9 cm, 1.9 kilovat

 

VEZI OFERTA ACTUALA PE EMAG

 

Cuptorul insa este minunat, caci are o capacita mare, de 65 de litri, si are 11 moduri de incalzire:

Incalzire superioara si inferioara: putem prepara usor un pizza, sau alte mancaruri care necesita coacere din partea inferioara dar si cea superioara
Grill cu ventilator: pentru bucati mari de carne, preparare la grill. Deoarece fuctioneaza vrntilatorul, carnea nu trebuie intoarsa la mijlocul timpului de preparare
Grill – suprafata mica
Ventilator
Incalzire inferioara si circulara cu ventilator: aerul va veni din partea inferioara si din spatele cuptorului, si ventilatorul va uniformiza temperatura. Se poate coace pe mai multe niveluri
Incalzire inferiaoara cu ventilator: se poate coace si cu acesta pe mai multe niveluri
Grill – suprafata mare: pentru bucati mari de carne
Decongelare: ventilarea aerului, pentru a grabi procesul de decongelare.
Incalzire rapida: cuptorul atinge o temperatura de pâana la 200˚C in doar 6 minute
Autocuratare AquaClean – Gorenje K6351XF datorita unui email special de calitate superioara, functia AquaClean ofera un mod de curatare, a cavitatii cuptorului, mai eficient si usor de utilizat. Tot ce este necesar este să se tournati o jumatate de litru de apa intr-o tava de copt si sa utilizati functia AquaClean dupa fiecare coacere.
Stay Warm – pentru a tine la cald mancarurile deja preparate

Usa cuptorul Gorenje K6351XF se inchide ofarte usor, nu mai trebuia sa-l trantiti ca la aragazurile vechi, totodata emperatura maxima a geamului este de 40° C (in partea centrala a geamului, functie incalzire superioara/inferioara la 180° C, durata 1 h).

 

VEZI CATEVA REVIEW-URI SI AICI

 

Temperatura de gatire se seteaza foarte usor din buton, si avem un afisaj foarte mare, cu ajutorul caruia putem seta durata de preaparare in cuptor. Totodata avem si optiune de blocare „taste”, adica sa nu vina copilul si sa modifice programul, temperatura sau durata de preparare.

Gorenje K6351XF daca este la o reducere buna, merita fiecare leu, fiind peste multe alte marci si modele, insa datorita numelui se vand mult mai bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *