Aragaz cu cuptor electric

Cand traditionalul este combinat cu modernul

Hansa FCMW530009 un aragaz simplu pentru bucatariile sofisticate

Hansa FCMW530009 un aragaz simplu pentru bucatariile sofisticate
5 (100%) 1 vote[s]

Aragazul Hansa FCMW530009 este unul dintre aparatele electrocasnice destinate persoanelor ce pun accent pe confort si simplitate.

Aparatul este alcatuit dintr-o plita de email cu alimentare cu gaz combinat cu un cuptor electric cu functii de baza, fapt ce ne va usura prepararea hranei si ne va oferi  mancaruri sanatoase si gustoase.

Aragazul are o plita cu patru „ochiuri”

Plita are patru zone pentru prepararea hranei:

  • Un arzator mare amplasat in partea din stanga fata, cu o putere de 3 kW si cu un diametru de 9 centimetri;
  • Doua arzatoare standard amplasate in partea din spate, cu o putere de 1.75 kW si un diametru de 6.5 centimetri;
  • Un arzator mic amplasat in partea din dreapta fata, cu un diametru de 4 centimetri si o putere de 1 kw:

 

Butoanele pentru controlul arzatorului au trei pozitii:

  • Inchis;
  • Flacara economica;
  • Flacara puternica.

Aragazul Hansa FCMW530009 poate fi utilizat cu usurinta de oricine, indiferent de varsta sau de aptitudinile culinare.

Acesta poate fi aprins in siguranta datorita sistemului de aprindere electrica incorporat. Este suficient sa rotim un buton de control al unui arzator iar aragazul se va aprinde singur, iar daca unul dintre arzatoare se va opri aragazul va incerca sa il aprinda automat.

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL AL ACESTUI MODEL

 

Daca acesta nu mai poate fi aprins supapa de siguranta va intrerupe imediat alimentarea cu gaz si va preveni astfel acumularile de gaz si exploziile.

Cuptorul electric al aragazului Hansa FCMW530009 iese in evidenta datorita volumului interior foarte mare, de 69 litri. Acesta ne ofera suficient spatiu pentru a prepara doua sau chiar trei feluri de mancare in acelasi timp, dar nu este pravazut decat cu trei functii:

  • Incalzire jos: functioneaza doar elementul de incalzire de jos. Este functia utilizata pentru a prepara pizza, produse de patiserie sau cele cu o baza crocanta si solida;
  • Incalzire sus: este activ doar elementul de incalzire din partea superioara. Este functie ideala pentru rumenirea si gratinarea produselor;
  • Incalzire de sus si de jos: functioneaza concomitent ambele rezistente. De obicei este cea mai utilizata functie, deoarece astfel se prepara marea majoritate a produselor.

Bucatariile sofisticate au nevoie de aparate usor de manevrat

Controlul aragazului se face cu ajutorul a cinci butoane rotative de mari dimensiuni amplasate in partea superioara (patru butoane folosite la aprinderea arzatoarelor si un buton destinat selectorului de functii al cuptorului)

Vizibilitatea in interiorul cuptorului este imbunatatita de un bec clasic amplasat pe peretele din spate al cuptorului. Astfel vom avea  o perspectiva excelenta a mancarurilor fara sa deschidem de mai multe ori usa cuptorului.

Chiar daca am intrat in posesia unui cuptor electric acest lucru nu ne va da peste cap bugetul asa dupa cum pare la prima vedere. Consumul de energie electrica se mentine in limite rezonabile (acesta este inacadrat in clasa energetica A) iar bugetul nostru nu va resimti costuri suplimentare.

Noutatea o reprezinta un raft special pentru deshidratarea produselor ce poate fi culisat in exterior, evitand astfel riscul aparitiei arsurilor. In plus, acesta prezinta si o serie de elemente de siguranta ce ii maresc stabilitatea.

Aragazul Hansa FCMW530009 este simplu de utilizat si de intretinut. Interiorul cuptorului este protejat de un strat de email lucios de care grasimile si resturile de mancare se vor lipi foarte greu, iar geamurile usii se demonteaza prin simpla apasare a unor clame.

Functia Steam Cleaning este insa prietenul nostru cel mai bun. Aceasta este responsabila de generarea unui flux de aburi ce se va impregna in resturile ramase pe peretii cuptorului, usurand astfel stergerea acestora cu o laveta de bumbac.

Tot ce avem de facut este sa introducem o tava cu o jumatate de litru de apa in cuptor, sa pornim cuptorul la o temperatura de 50 de grade Celsius si sa asteptam 30 de minute.

 

MULTE REVIEW-URI DESPRE ACEST MODEL GASESTI SI AICI

 

Cartea de bucate sau internetul vor deveni amintiri atunci cand ne vom folosi noul aragaz, deoarece vom avea intotdeauna la dispozitie in partea interioara a usii cuptorului un retetar ce contine informatii despre anumite tipuri de mancare, timpul necesar prepararii acestora, durata de gatire, etc.

Accesoriile sunt formate dintr-un gratar de sarma cromata si o tava plata de tip ProCook. Aceasta are un desing special, in forma de fagure si este perforata, astfel incat produsele nu vor sta pe un strat de grasime topita in timpul prepararii.

Tava este realizata dintr-un email antiaderent de care produsele nu se pot lipi.

Aragazul Hansa FCMW530009 are dimensiunile de  85 x 60 x 60 centimetri si o greutate de 41 kilograme.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *