Aragaz cu cuptor electric

Cand traditionalul este combinat cu modernul

Hansa FCMW59009 Un aragaz eficient pentru o bucatarie moderna

Hansa FCMW59009 Un aragaz eficient pentru o bucatarie moderna
3.7 (73.33%) 6 vote[s]

Aragazul mixt a devenit o prezenta obisnuita in bucatariile romanilor datorita avantajelor pe care le ofera. Unul dintre cele mai robuste produse din aceasta gama este Hansa FCMW59009, un cuptor sobru la prima vedere dar dotat cu o plita moderna pe gaz si un cuptor electric de ultima generatie.

Plita pe gaz ne pune la dispozitie patru arzatoare (doua normale, unul mic si unul mare) cu un diametru de 4, 6.5 si 9 centimetri.

Suprafata plitei este dintr-un email lucios de culoare alba ce se intretine foarte usor utilizand o laveta si substante speciale pentru curatarea aragazului.

 

Un aragaz cu o personalitate aparte

Aprinderea arzatoarelor poate fi facute fara de niciun pericol si de catre cei mici, datorita sistemului de autoaprindere incorporat in butoane. Este suficient sa rotim un buton iar aragazul se va aprinde automat.

Sistemele de securitate ale aragazului Hansa FCMW59009 sunt numeroase. Atunci cand se detecteaza lipsa flamei, plita va incerca sa aprinda automat arzatorul, iar daca problema nu poate fi rezolvata isi va intra in „paine” supapa de siguranta ce va inchide imediat gazul.

 

 

 

Gratarul aragazului este din fonta de cea mai buna calitate ce va rezista mult mai bine in timp in fata efectelor nocive ale caldurii, este usor de intretinut si va asigura o stabilitate mult mai buna a vaselor.

 

ZECI DE REVIEW-URI DESPRE ACEST MODEL GASITI AICI

 

Cuptorul electric are o capacitate de 62 litri, este prevazut cu trei rezistente electrice (sus, jos si o rezistenta inelara amplasata pe peretele din spate) si are 10 functii:

 • Incalzire rapida, utilizata in momentul in care dorim sa aducem rapid cuptorul la temperatura optima de functionare;
 • Aprinderea becului cuptorului (indiferent de activarea unei functii a cuptorului);
 • Caldura inferioara si superioara, folosita in marea majoritate a cazurilor deoarece cu ajutorul acestei functii se pot prepara cea mai mare parte a mancarurilor obisnuite;
 • Caldura inferioara: este utilizata pentru coacerea finala a partii de jos ale produselor si pentru a obtine o crusta crocanta;
 • Grill: ne permite sa prajim rapid si in profunzime paine, bucati plate de carne sau carne cu os;
 • Grill si caldura superioara: este folosita pentru rumenirea produselor sau gratinarea legumelor;
 • Grill si ventilator: functia ideala in cazul in care ne dorim produse prajite in profunzime, dar in acelasi timp suculente si gustoase;
 • Decongelare: este folosita numai in cazul dezghetarii produselor congelate;
 • Termo circulatie si caldura inferioara: folosita in cazul produselor de panificatie sensibile la caldura sau in cazul in care vom prepara pizza sau prajituri umede;
 • Termo circulatie (sau convectie de aer) este functia pe care o vom utiliza pentru produsele cu o temperatura de preparare mai joasa dar care trebuie patrunse in profunzime si uniform;
 • Ventilator, caldura de jos si de sus: functia este folosita in cazul prajiturilor.

Bucataria trebuie sa fie o placere

Arsurile provocate de atingerea accidentala a geamului usii cuptorului vor fi de acum o amintire. Geamul va ramane in permanenta rece deoarece este format din doua straturi de sticla.

Aragazul Hansa FCMW59009 beneficiaza de un raft special pentru deshidratarea fructelor si a legumelor, iar sistemul de iluminare este pozitionat pe peretele din spate al cuptorului.

Vizibilitatea oferita de becul clasic este excelenta si nu mai este nevoie sa deschidem in mod repetat usa cuptorului.

Cu toate ca suntem in posesia unui cuptor electric de ultima generatie, consumul de energie electrica se mentine la un nivel rezonabil, produsul fiind incadrat in clasa energetica A.

 

VERFICA PRETUL ACTUAL AL ACESTUI MODEL AICI

 

Sistemul de autocuratare Steam Cleaning si demontarea geamurilor usii aragazului sunt deja o prezenta obisnuita la aragazurile Hansa.

Geamurile se demonteaza printr-o simpla apasare a doua clame situate in partea superioara, iar functia de curatare cu aburi necesita pornirea cuptorului la o temperatura de 50 de grade Celsius timp de 30 de minute.

Retele din interiorul usii cuptorului nu ne lipsesc, iar accesoriile sunt formate dintr-un gratar de sarma cromata si doua tavi de tip Procook (unaa danca si una plata).

Aceste tavi sunt o inventie proprie a echipei Hansa si au o structura perforata in forma de fagure, realizat dintr-un email de care mancara nu se poate lipi.

Dimensiunile aragazului Hansa FCMW59009 sunt de 85 x 50 x 60 centimetri iar greutatea este de 41 kilograme.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *