Aragaz cu cuptor electric

Cand traditionalul este combinat cu modernul

Hansa FCMX69205 Un aragaz modern pentru bucatariile cotidiene

Hansa FCMX69205 Un aragaz modern pentru bucatariile cotidiene
3.4 (68.89%) 9 vote[s]

Produsele electrocasnice au devenit din ce in ce mai sofisticate, in masura sa satisfaca toate gusturile omului modern. Unul dintre produsele de varf ale Hansa este si aragazul mixt Hansa FCMX69205, un produs dotat cu cele mai noi cuceriri ale tehnicii moderne ce imbina gatitul traditional (folosind o plita pe gaz) cu un cuptor electric ce ne ofera preparate sanatoase si gustoase.

Plita cu gaz dispune de patru zone pentru prepararea hranei (un arzator mare, unul mic si doua normale), ceea ce ne permite sa preparam concomitent un numar de pana la patru feluri de mancare fara ca aragazul sa fie algomerat. La acest confort contribuie si dimensiunea mare a plitei, de 60 de centimetri.

 

 

Un aragaz pentru siguranta familiei noastre

Sistemul de aprindere electrica va face posibila folosirea aragazului mixt Hansa FCMX69205 si de catre copii sau varstnici fara ca acestia sa se expuna la pericole suplimentare, iar supapele se siguranta la stingerea flacarii vor detecta imediat lipsa acesteia si vor opri in regim de urgenta alimentarea cu gaz a aragazului.

Plita contribuie din plin la aspectul high tech al produsului, deoarece este realizata din sticla termorezistenta, ce in combinatie cu inoxul din care este construit aragazului ii ofera acestuia o personalitate puternica ce iese in evidenta indiferent de locul in care se afla.

Gratarul din fonta ne ofera garantia fiabilitatii si a rezistentei mari in timp in fata caldurii emise de arzatoare si ofera o stabilitate excelenta a vaselor.

 

FOARTE MULTE REVIEW-URI APAR SI AICI

 

Sistemul special OptiGas va adapta dimensiunea flacarii in functie de cea a vasului in care vom gati, reducand astfel cu pana la 12% consumul de gaz.

Cele sase butoane delicate ne ofera un control usor si intuitiv al cuptorului. Acestea sunt folosite pentru controlul arzatoarelor (cate un buton pentru fiecare arzator), iar doua sunt dedicate cuptorului: selectorul de functii si cel de temperatura.

In centrul panoului de control se afla un afisaj LCD pe care pot fi consultate diverse informatii din timpul functionarii cuptorului.

Cuptorul electric ultramodern cu o capacitate de 62 litri este prevazut cu un numar de 10 functii:

 • Aprindere independenta a becului interior;
 • Incalzire rapida, ce este folosita pentru a reduce timpul de incalzire a cuptorului;
 • Dezghetare: utilizata pentru decongelarea produselor;
 • Ventilator si grill: folosita pentru a accelera procesul de prajire al preparatelor fara ca acestea sa se usuce;
 • Grill si incalzire superioara: utilizata pentru gratinarea si rumenirea alimentelor;
 • Grill: functioneaza numai grill-ul cu o putere de 2000 W. Este folosita pentru a praji painea sau bucatile mari de carne;
 • Caldura de jos: utilizat pentru produsele cu o baza solida si crocanta;
 • Caldura de jos si de sus: este una dintre functiile folosite cel mai des, deoarece cele mai multe mancaruri sunt preparate folosind aceasta functie;
 • Termo circulatie (convectie) aer: genereaza un curent uniform de aer fierbinte in interiorul cuptorului si este folosita pentru prepararea uniforma si in profunzime a alimentelor;
 • Ventilator, element de incalzire superior si inferior: este functia ideala pentru prepararea prajiturilor sensibile la o temperatura ridicata;
 • Termo circulatie si rezistenta inferioara: este destinata prajiturilor umede, produselor de patiserie si pentru pizza.

Bucatariile moderne necesita produse de ultima generatie

Timerul electronic cu care este prevazut aragazul mixt Hansa FCMX69205 ne permite sa setam cu cea mai mare precizie momentul in care ne dorim sa porneasca aragazul si durata de timp optima pentru fiecare preparat in parte.

Elementul ce personalizeaza acest aragaz este prezenta unui rotisor ce ne permite sa obtinem preparate cu o crusta gustoasa si delicata. Aceasta este utila mai ales pentru carnea de pasare si trebuie folosita impreuna cu rotisorul sau cu rezistenta superioara.

Iluminarea interioara este asigurata de catre un bec puternic amplasat pe peretele din spate al cuptorului, ce asigura o vizibilitate optima a intregii cavitati.

Intretinerea cuptorului este facila si se realizeaza cu ajutorul functiei Steam Cleaning. Este necesar insa sa introducem un vas care sa contina o jumatate de litru de apa in cuptor, sa incalzim incinta la 50 de grade si sa asteptam 30 de minute pentru ca aburul sa se impregneze in murdaria de pe peretii cuptorului.

Intretinerea este usurata si de faptul ca geamul usii cuptorului se poate demonta, imbunatatind astfel accesul.

Pentru ca tot am discutat despre geam, este important sa stiti ca acesta ofera o buna protectie termica datorita celor trei straturi de sticla din care este alcatuit. Acesta ne asigura un geam in permanenta rece in partea exterioara inlaturand astfel riscurile arsurilor accidentale.

 

VEZI AICI UNA DIN CELE MAI BUNE PRETURI DE PE PIATA

 

Un alt avantaj oferit de catre acest aragaz este retetarul din partea interioara a usii cuptorului ce ne ofera informatii despre temperatura optima de preparare a produselor, timpul in care acestea vor fi preparate, etc.

Aragazul dispune si de un spatiu de depozitare al accesoriilor si al vaselor, sub forma unui sertar cu dimensiuni generoase amplasat pe un ghidaj cu role in partea inferioara a aragazului.

Accesoriile sunt formate dintr-un gratar de sarma cromata, o tava adanca si o tava plata de tip ProCook.

Dimensiunile aragazului mixt Hansa FCMX69205 sunt de 85 x 60 x 60 iar greutatea este de 45 kilograme.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *