Aragaz cu cuptor electric

Cand traditionalul este combinat cu modernul

Heinner HFSC-M60LITGC-SS, SL si WH

Heinner HFSC-M60LITGC-SS, SL si WH
5 (100%) 1 vote[s]

Chiar daca varietatea de pe piata din Romania nu este foarte mare la aragazurile mixte Heinner, deoarce incomparatie cu ceea ce ofera au un pret foarte mic, merita o atentie sporita si acest producator.
In vara anului 2018 am gasit pe piata trei modele de aragazuri care au plita pe gaz si cuptorul este electric sub trei nume diferite, insa diferenta intre ele este doar culaorea. Heinner HFSC-M60LITGC-SS este modelul pe Inox, HFSC-M60LITGC-SS este cel argintiu si HFSC-M60LITGC-Wh cel alb. 3 nume diferite, insa in ceea ce priveste dotarile si specificatiile tehnice, sunt la fel. De obicei, asa cum este foarte des intalnit la orice producator, modelul alb este cel mai ieftin.

 

VEZI AICI ALTE REVIEW-URI DESPRE MODELUL PE ALB

 

Despre plita la Heinner HFSC-M60LITGC-SS SL si WH :

– este compus din arzator mic, doua arzatoare normale si un arzator mare.
– arzatoarele beneficieaza de aprindere electronica, astfel se pot utiliza simplu, si usor, prin apasarea unui singur buton.
– plita are si un sistem de siguranta, care opreste alimentarea cu gaz a plitei, daca sesizeaza faptul ca flacara a fost intrerupta accidental. Dupa aprinderea arzatorului, trebuie mentinut apasat butonul circa 5 secunde, pentru a permite functionarea corecta a aparatului

Plitele sunt ok caci prea multe probleme nu pot sa apara la o banala plita pe gaz, insa mult mai important este cuptorul electric, care are 6 functii.
Cuptorul electric Heinner HFSC-M60LITGC-SS SL si WH sunt cele mai bune de la acest producator si ofera:

  • convectie sau incalzire in partea superioara si inferioara cu ventilatie. Este cel mai iubit program la un cuptor electric, caci temperatura din interior este aceasi pe orice nivel. Astfel se poate prepara deoadata pe mai multe nivele.
  • incalzire in partea superioara si inferioara. Ideal pentru prajituri
  • incalzire in partea superioara. Pentru rumeneriea finala.
  • incalzire in partea inferioara. Sau cea clasica, cum era cu cele pe gaz.
  • grill
  • grill cu ventilatie. In acest caz nu mai este nevoie sa intoarcem carnea, ricat de mare ar fi ea.

Cuptorul are si iluminare interioara, dar este prezent si timer-ul, cu un timp maxim de 90 de minute.
Si deoarece inaltimea acestor electrocasnice a devenit standar, sub cuptor mai ramane loc si pentru un sercar, nde poti tine ustensiile sau ce doresti.
Heinner HFSC-M60LITGC-SS SL si WH sunt 3 aragazuri mixte destul de bune, si la un pret chiar accesibil, insa inca nu sunt cautate pe piata din Romania.

 

VEZI AICI GAMA DE ARAGAZE MIXTE DE LA HEINNER

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *