Aragaz cu cuptor electric

Cand traditionalul este combinat cu modernul

Samus SR660EL3B si SR660EL3C cu un stil retro

Samus SR660EL3B si SR660EL3C cu un stil retro
3.9 (78%) 10 vote[s]

Desi sub marca Samus gasim deja foarte multe cuptoare electrice independente, si totodata acestia se bucura de o mare popularitate, mai ales datorita faptului ca ofera functii de coacere bune la un pret competitiv, pe nisa de aragazuri cu cuptoare electrice, au momentan doar doua modele: SR660EL3B si SR660EL3C. Din punct de vedere a caracteristicilor tehnice si a functionalitatilor cele doua sunt complet identice, ele difera doar in culoare. SR660EL3B estemodelul negru iar SR660EL3C este alb.

Samus SR660EL3B si SR660EL3C au chiar si plite mixte, adica au trei arzatoare pe gaz, si o plita electrica. Arzotoarele pe gaz sunt de cele trei marimi diferite, asa cum suntem obisnuiti la aragazuri, numai ca din cel de marime mijlocie exista doar una. Plita electrica in schimb este de o suprafata foarte mare, folositor in unele situatii. Avand arzatoare pe gaz dar si plita electrica, chiar daca ramai fara gaz sau curent, tot poti prepara sau incalzi mancarea.

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL AL MODELULUI PE NEGRU

 

Cuptorul electric la Samus SR660EL3B si SR660EL3C are 6 functii de coacere:

Convectie: cel mai cautat de gospodine, la care functioneaza elementul superior si cel inferior de incalzire, iar ventilatorul va distribui aerul uniform fierbinte in interior. Cu acest program se poate prepara mancaruri pe mai multe nivele deodata.
Incalzire inferioara si superioara: pentru prepararea produselor de patiserie
Incalzire superioara: este destinata produselor ce necesita coacere si rumenire a partii superioare, deoarece functioneaza elementul de incalzire superior
Incalzire inferioara: folosit mai degraba pentru prepararea pizzei. Este pornita doar incalzirea inferioara
Grill: va functiona elementul superior de grill, pentru prepararea la grill a mancarurilor
Grill superior cu ventilator: este recomandat pentru bucati mari de carne care se prepara la grill. Alaturi de elementul de incalzire de tip grill va functiona si ventilatorul.

Capacitatea cuptorului nu este cea mai mare, insa nici cea de 56 de litri nu e mica. De obicei cele mai voluminoase au undeva la 63 de litri. Geamul dublu la cuptor ofera o protectie minima, asta daca avem copii mici in casa.

Totodata cuptorul este dotat cu iluminare, insa se putea pune un bec mai puternic…

 

ALTE PARERI SI REVIEW-URI POT SA APARA SI AICI

 

Samus SR660EL3B si SR660EL3C dispun de un timer, cu ajutorul caruia putem seta alarma care ne va atentiona cand sau scurs minutele setate.

Daca vrei un aragaz mixt destul de ieftin, insa care sa aiba un cuptor elecric bun, Samus SR660EL3C se va potrivi intr-o bucatarie cu mobila deschisa, sau SR660EL3B intr-o bucatarie cu mobila inchisa.

One Response to Samus SR660EL3B si SR660EL3C cu un stil retro

  1. Elena Marinescu says:

    Buna ziua,

    Acest tip de aragaz (Samus SR660EL3C) este dotat cu sertar pentru depozitare vase?

    Multumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *