Aragaz cu cuptor electric

Cand traditionalul este combinat cu modernul

Star-Light FCF60RETBL si FCF60RETRO

Star-Light FCF60RETBL si FCF60RETRO
4.5 (90%) 2 vote[s]

Daca dorest in bucatarie un aragaz, alaturi de un cuptor, insa acesta sa fie electric, una din cele mai ieftine variante sunt aragazurile mixte. Ele arata de obicei ca cele vechi pe gaz, insa cuptorul lor este lectric, si au multe tipuri de programe de coacere.
Star-Light FCF60RETBL si FCF60RETRO sunt doua modele destul de apreciate, fiind prezente pe piata de peste 2 ani de zile, si pot fi aragazul mixt de care visai de mult timp, asta la un pret foarte accesibil.

Ca si detalii tehnice, eceste modele in afara de culoare sunt complet identice, deci tot ce voi zice despre ele e valabil pentru ambele.

La plita sunt niste aragazuri normale, adica au un arzator mare, unul mic, si doua normale.
Arzatoarele si puterile lor:
– cel mic cu o putere de 0.9 kW
– cele doua normale cu o putere de 1.55 kW
– mare, cu putere de 2.6 kW

 

VEZI AICI PRETUL MODELULUI PE CREM

 

Star-Light FCF60RETBL si FCF60RETRO dispun de un cuptor electric destul de reusit, si care are urmatoarele programe:

– convectie. Acesta este cel mai bun program, si evident cel mai cautat la un cuptor electric. La acest program functioneaza elementul superior de incalzire alatul de cel inferior, si va funtiona si ventilatorul, pentru a crea o temperatura uniforma pe tot volumul cuptorului. Puteti preapara mancaruiri pe mai multe nivele in aceasi timp, caci temperatura e identica, indiferent daca tava e pe prima sau a cincea pozitie.
– incalzire superioara si inferioara: sunt activate ambele elemente de incalzire. De exemplu, este adecvata pentru produse de patiserie, prajituri sau prajituri in forme de copt si sosuri. Coaceti-le pe o singura tava
– incalzire superioara. Pentru mancarurile care au nevoie de o rumenire la sfarsit. Poate fi folosit si pentru paine prajita, sau a praji bucatele mici de carne.
– incalzire inferioara. Pentru preparare pizza, sau cum o foloseati vechiul cuptor pe gaz. Va functiona doar elementul de incalzire inferioara.
– grill superior. Elementul de incalzire de sub plafonul cuptorului va incalzi carnea din cuptor. Este un grill mai mic, si sa nu utati sa rotiti carnea la mijlocul timpului de preparare.

Star-Light FCF60RETBL si FCF60RETRO dispune de apindere electronica, si si de iluminare cuptor, insa foarte multi utilizatori se plang de faptul ca becul se arde dupa cateva utilizari.

 

VEZI AICI MULTE REVIEW-URI DESPRE ACESTE MODELE

 

Temperatura selectabila pentru cuptor este intre valorile 45 si 240, fiind o marja destul de mare, si suficienta. Insa cadranul are doar valorile de 40-85-130-180-225 si MAX inscriptionata, deci nu pitem selecta cu usurinta o temperatura intre acestia.

Deoarece este un model vechi, puteti citi deja foarte multe review-uri despre ele, marea problema semnalata pana acum fiind arderea becului la cuptor si primirea aragazului lovit sau deteriorat.

Star-Light FCF60RETBL si FCF60RETRO cu design-ul lor foarte retro, pot fi „bijuteria” din bucataria Dvs. Veti avea si mult doritul cuptor electric, fara a schimba si mobila.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *