Aragaz cu cuptor electric

Cand traditionalul este combinat cu modernul

Star-Light FCF60RETWBE sau urmasul modelului FCF60RETRO

Star-Light FCF60RETWBE sau urmasul modelului FCF60RETRO
4.4 (87.5%) 8 vote[s]

Chiar daca inca multa lume nu stiu despre existenta aragazurilor mixte, incet-incet datorita cererii din ce in ce mai mare de catre gospodine, apar foarte multe modele noi si pe piata din Romania.
Aragazul mixt Star-Light FCF60RETWBE este cel mai nou model al acestui producator de electrocasnice si nu numai, fiind un model foarte asemanator cu FCF60RETRO. Deoarece a fost un model destul de bine vandut, producatorul a facut la ea cateva inbunatatiri, si modificari, si acuma il regasiti sub numele de FCF60RETWBE. Vom avea prezente la programele de coacere atat cea cu inductie, cat si coacere la grill, temperatura reglabila, care se mentine fix, dar si un timer, toate astea intr-un cuptor cu aspect retro.

 

Acest aragaz mixt este ideal si pentru cei care prepara destul de des Wok, caci are un arzator special pentru acesta. Chiar daca e denumit in asa fel, acesta poate fi folosit in mai multe situatii, dar mai ales cand dorim o incalzire rapida.
Acest arzator este de fapt un fel de 2 in 1, caci este vorba de un arzator mare, in interiorul caruia este un arzator mic. Puterea acestuia este foarte mare, respectiv 3.7 kW.

Celelalte arzatoare de pe plita sunt :
– cel mic cu o putere de 0.9 kW
– normal cu o putere de 1.55 kW
– mare, cu putere de 2.6 kW

 

 

VEZI AICI OFERTA ACTUALA LA ACEST MODEL

Star-Light FCF60RETWBE are un cuptor electric cu un volum util de 62 de litri, volum suficient, si putine cuptoare au o valoare mai mare, caci vorbim de un aragaz cu o lungime de 60 de cm.

 

Programele de coacere la aragazul mixt Star-Light FCF60RETWBE:

– motor turbo, sau dezghetare. Trebuie sa stiti faptul ca la cuptoarele electrice, fie ele si de tip incorporabil, aceste programe de fapt circuleaza aerul in jurul alimentelelor, si nu incalzeste deloc!
convectie. Daca pana acum nu ati avut un cuptor electric cu astfel de program, atunci cu siguranta veti fi surprinsa de cat de bine se poate prepara aproape orice cu acest program. Va incalzi atat rezistenta superioara cat si cea inferioara, iar cu ajutorul ventilatorului se va obtine o temperatura egala in tot volumul cuptorului. Puteti prepara astfel deoadata pe mai multe nivele, grill mare, sau prajiturile care necesita o temperatura egala din toate partile.
element superior si inferior: sunt activate ambele elemente de incalzire. De exemplu, este adecvata pentru produse de patiserie, prajituri sau prajituri in forme de copt si sosuri. Coaceti-le pe o singura tava
incalzire superioara. Pentru mancarurile care au nevoie de o rumenire la sfarsit.
incalzire inferioara. Pentru preparare pizza, sau cum o foloseati vechiul cuptor pe gaz.
grill superior. Elementul de incalzire de sub plafonul cuptorului va incalzi carnea din cuptor.

 

ALTE DETALII POT SA APARA SI AICI

 

Folosirea aragazului Star-Light FCF60RETWBE este usoara, caci avem aprindere electronica, adica un simplu buton pe partea dreapta a aparatului, iar pe partea stanga avem butonul pentru iluminare cuptor.

Un mare minus din partea mea in cea ce priveste cuptorul: selectorul de temperatura are doar 5 valori inscriptionate, astfel e destul de greu sa ghicesti la ce valoare ai setat, caci este o marja destul de mare intre 40-85-130-180-225 si MAX. Adica daca eu trebuie sa setez cuptorul conform retetei la 160 °C, nu am decat sa ghicesc cam unde ar fi acea valoare.

Un ceas analog ne poate ajuta in ceea ce riveste durata de preparare a alimtelor, care poate fi setat la maxim 180 de minute, dupa care suna alarama.

Star-Light FCF60RETWBE probabil nu e cel mai performant aragaz mixt de pe piata, insa este destul de lat, arata foarte bine, are program de Convectie, si este la un pret acceptabil.

 

ALTE REVIEW-URI DESPRE ACEST MODEL POTI GASI SI AICI

 

One Response to Star-Light FCF60RETWBE sau urmasul modelului FCF60RETRO

  1. MARIA says:

    Buna, dar nu il gasesc pe acest fcf60retwbe???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *