Aragaz cu cuptor electric

Cand traditionalul este combinat cu modernul

Superbul Beko FSE62134DCR

Superbul Beko FSE62134DCR
2.5 (49.66%) 29 vote[s]

Daca vrei un aragaz rustic, alaturi de un cuptor electric care sa fie fiabil, si sa aiba programe de coacere bune, una din cele mai bune optiuni, in cea ce priveste si raportul de pret/calitate este Beko FSE62134DCR. Insa deoarece acesta are un stil retro, si o culoare Bej, nu se va incadra bine in orice bucatarie.
Trecand peste asta, Beko FSE62134DCR are 4 arzatoare cu asa numitul High-Efficiency™ Gas Burner. Ce inseamna asta? Potrivit Beko, arzatoarele cu eficienta ridicata de la Beko iti vor oferi momentul de magie de care ai nevoie atunci cand te grabesti. Vei gati mult mai repede, sunt cu pana la 25% (testat in laboratoarele interne) mai eficiente decat aragazele standard, ceea ce inseamna ca vei economisi timp si bani. Timpul petrecut in bucatarie va scadea cu 35% si vei folosi cu pana la 17% (Aprobat de Intertek UK) mai putin gaz decat un arzator obisnuit.

 

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL AL ACESTUI MODEL

 

In ceea ce priveste cuptorul, acesta re nu mai putin de sase (cica sapte, dar is doar sase) functii de coacere, astfel Beko FSE62134DCR te poate ajuta in foarte multe situatii.

Incalzire conventionala. Va functiona elementul inferior, si cuptorul va coace ca si cuptoarele pe gaz. Producatorul il recomanda pentru pregatire pizza, si rumenire finala inferioara, insa se poat coace mult mai multe cu acest program.
Convectie. Vor functiona elementele de incalzire inferioara si cea superioara, si ventilatorul din peretele posterior al cuptorului va distribui uniform caldura. Ma mir de faptul ca se recomanda coacerea pe un singur nivel, cand de obicei acestea se pot folosi la coacerea pe mai multe nivele simultan…
Grill Complet. Functioneaza grill-ul mare din partea superioara a cuptorului. Acest mod de functionare este adecvat pentru prepararea la grill a bucatilor mari de carne.Nu uitati sa intoarceti alimentele la jumatatea timpului de preparare.
Grill cu ventilator. Efectul este redus fata de utilizarea grill-ului complet. este recomandat pentru portii mici si medii sub grill.
Intensificare. Asa a tradus cineva care nu prea stie multe despre cuptoare electrice. Este de fapt preincalzire. Cand dorim sa incalzim repede cuptorul la o anumita temperatura. Acest program nu este adecvat pentru coacere, sau preparare de alimente.

Cuptorul la Beko FSE62134DCR are cinci nivele pentru tava, din care se vor folosi de cele mai multe ori cele din mijlocul cuporului. Insa manualul de utilizare va va ajuta in acest sens.
Totodata cuptorul are si Timer, adica putem seta durata de preparare , sau mai bine zis de functionare a cuptorului, in intervalul a 10-90 de minute, in trepte de cate 10 minute. Este foarte important faptul ca dupa terminarea timpului setat se va emite un semnal sonor, dupa care cuptorul este oprit! Foarte multe cuptoare doar atentioneaza, si atat.

 

MULTE REVIEW-URI DESPRE ACEST MODEL GASITI SI AICI

 

Si Beko mai vine cu ceva care te va ajuta cu siguranta. Geamul cuptorului este de tip CleanZone™, care potrivit producatorului este un strat special, care permite o curatare usoara, fara a fi nevoie de folosirea vreunui detergent special.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *