Aragaz cu cuptor electric

Cand traditionalul este combinat cu modernul

Zanussi ZCK552G1WA cu cuptor cu convectie

Zanussi ZCK552G1WA cu cuptor cu convectie
4.5 (90%) 2 vote[s]

Daca doresti un aragaz mixt, adica plita sa functioneze pe gaz, iar cuptorul sa fie electric, caci vrei sa beneficiezi de multe programe de coacere, alaturi de osetare usoara a temperaturii, chiar daca sa esti un fan al marci Zanussi, in vara anului 2018 exista pe piata din Romania un singur model, si anume Zanussi ZCK552G1WA.
Restul aragazurilor ce am gasit, toate erau cu cuptor pe gaz.

Plita la Zanussi ZCK552G1WA ofera 4 arzatoare:
– 2 arzatoare normale de 2 kW
– 1 arzator mic, de 1 kW
– 1 arzator mare de 3 kW

 

 

VEZI AICI CATEVA PARERI DESPRE ACEST MODEL

 

Cred ca nici nu ar mai trebui zis in ziua de az daca arzatoarele au sau nu aprindere electronica, insa deoarece am mai vazut modele care nu au, trebuie spus ca acest Zanussi are.

Cuptorul electric la Zanussi ZCK552G1WA are o capacitate mare, de 56 de litri, si ofera urmatoarele functii de coacere:

– incalzire superioara si inferioara. Functia este recomandata pentru prepararea oricarui fel de mancare folosind un singur nivel al cuptorului
– grill. Pentru a prepara bucati mari de carne. Este necesar intoarcerea carnii la mijlocul duratei de preparare.
– incalzire inferioara. Sau cea traditionala, cum era la cele pe gaz
– convectie. functioneaza in acelasi timp rezistentele situate partea de sus si de jos, impreuna cu ventilatorul. Este recomandata pentru prepararea placintelor cu umplutura lichida, a carnii si pentru pizza, folosind unul sau doua niveluri ale cuptorului.
– grill cu ventilator. Puteti prepara chiar si un pui intreg, deoarece va functiona si ventilatorul, si va uniformiza caldura in jurul acestuia. Nu este necesara intoarcerea carnii.

Temperatura maxima a cuptorului este de 250°C iar cea minima de 50°C, si regasesc problema majora pentru mine la cele mai multe cuptoare electrice si la Zanussi ZCK552G1WA, adica faptul ca temperatura se poate seta cu exactitate numai in pasi de 25°C.

Designul inteligent al usii acestui cuptor usureaza activitatea de curatare a panourilor de sticla. Puteti scoate complet usa si panourile de sticla sa le curatati eficient pe ambele laturi.

Avem prezent si temporizatorul, cu o valoare maxima de 50 de minute, si o posibilitate de setare in pasi de cate 5 minute.

Puterea totala a cuptorului este de 2,685 kW, iar cea a grillului de 1.8 kW.

Deoarece are un pret destul de bun, in comparatie cu ce ofera acest aragaz Zanussi ZCK552G1WA, cu ajutorul acestor detalii care probabil lipseau Dvs, veti alege mai usor modelul care satisface cerintele Dvs.

 

VERIFICA REDUCEEA ACTUALA LA ACEST MODEL AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *